PËRSHKRIMI TEKNIK

DYER TË BRENDSHME

Madhësi dhe modele të ndryeshme;
  • Dera është me trashësi 40mm me pllaka mediapani nga 8mm në të dy anët dhe profile druri në brendësi.
  • Korniza e derës e punuar nga druri masiv e mveshur me mediapan me trashësi 50mm. Korniza është roundkand pa tehe me llajsne roundkand.
  • Dera dhe korniza janë të mbështjellura nga foli, çka e bënë derën e rezistueshme nga lagështia dhe gërvishjet e lehta.
  • Dera është e paisur me 3 mëntesha (bagllam) cka e bënë shumëtë qëndrueshme dhe me dorezë e cylinder kualitativ.
  • Certifikatat e kaluara: ISO9001:2000 / GB17565-1998 / CNACL / CSM.
  • Struktura e dyerve të dhomave